first a letter to you

vrijdag 1 juli 2016


Dear july,
ik dacht laten we eens in het Engels beginnen, weer eens iets anders. Verder dacht ik, laat ik deze maand gezellig met een brief aan jou beginnen. Ondanks dat ik niet zo goed weet wat deze maand mij gaat brengen weet ik in ieder geval wel al dat ik afscheid moet nemen van mijn klas. Na vier jaar, vier jaar zo veel met elkaar doorgebracht te hebben, soms meer als met mijn eigen familie, moet ik nu afscheid nemen. Ik ben een sukkel in dit soort dingen, ik kan het gewoon niet.

Het zwarte gat waar iedereen het steeds over heeft ben ik ontzettend bang voor. Bang om in dat zwarte gat te vallen, de leegte. Ik ben er nog niet ingevallen, gelukkig. Ik denk dat het afscheid zwaar gaat worden, misschien niet op de dag zelf want dat besef dat dat de laatste keer is dat je elkaar ziet heb ik misschien niet maar dat besef komt later en die slaat in als een bom, kaboem, zo van hallo hier ben ik. 

Mijn ding voor deze maand word, doe waar je gelukkig van wordt want laten we nou eerlijk zijn, over iets minder dan tachtig dagen vertrek ik naar new york city en ben ik voor negen maanden niet meer in Nederland. Het niet in Nederland zijn vind ik opzicht niet zo heel erg maar het weg zijn van de mensen waarvan ik hou vind ik iets minder leuk. Het is voor even dus dat komt goed, vooral met alle leuke mensen in new york maar alsnog wil ik deze maand lekker doen waar ik gelukkig van word, just enjoy my free time.

l  i  e  f  s , Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.