mijn eigen boek

dinsdag 19 juli 2016

Een tijdje geleden werd er contact met mij gezocht door Fotofabriek.nl of ik geïnteresseerd was in een samenwerking en een product van hun wilde uitproberen. Iets met foto’s is altijd leuk, want foto’s zijn herinneringen en die kun je zo creatief als je zelf wilt laten drukken, dus ja natuurlijk wilde ik dat. Ik wilde niet een simpel fotoboek maken en moest meteen denk aan Sophie die haar artikelen in een boek had laten afdrukken. Wat is nou leuker dan een boek met een aantal van je eigen artikelen, nee niks.


__________________________________________Als eerst, mijn complimenten voor het bedrijf Fotofabriek.nl, de kwaliteit is ontzettend goed. De service is super goed, ik had het boek echt binnen een week binnen en toen ik mijn boek inleverde mailde de persoon waar ik contact mee had mij met de tip dat ik een bepaalde foto even moest aanpassen ivm de randen, super service. Dus als je ooit je foto’s wilt laten afdrukken is dit bedrijf zeker een aanrader. Ze werken met een eigen software die je moet downloaden voor het maken voor het gene wat je wilt maar die software werkt super makkelijk. Je kunt ook kalenders, schriften, agenda’s, stickers en nog veel meer dingen ontwerpen hier, ontzettend breed dus. 

Het is gek maar ook ontzettend bijzonder om een soort van je eigen boek te hebben, een boek vol met je eigen geschreven stukken. Het is geen compleet verhaal maar het is wel een boek met allemaal losse verhalen van mij die samen toch mijn verhaal vertellen. Mijn verhaal met dingen die ik heb mee gemaakt en hoe ik naar de wereld kijk, een boek met stukjes van mij, een boek dat een verhaal over mij verteld op een andere manier als een biografie.
l  i  e  f  s , R e n é e

1 opmerking

  1. Heel tof Renee!
    En tis ook een mooi stukje voor je portfolio om te laten zien:).

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.