shopping in rotterdam

zondag 3 juli 2016

Dear july, 
mijn diploma uitreiking komt al aardig in de buurt, lees: aankomende donderdag. In principe weet ik nog niet eens of ik daar heen mag, iets met ik krijg vijf juli pas te horen of ik geslaagd ben maar als ik mijn examencijfers zie heb ik overal een voldoende voor dus ik ga er vanuit dat ik welkom ben op de diploma uitreiking. Diploma uitreiking, officieel moment, kleding nodig. Help ik heb niks om aan te trekken, of ik heb wel iets om aan te trekken maar niet wat ik wil aantrekken dus dat betekend, shoppingtime.


Samen me mijn broertje ging ik een dagje naar rotterdam om te kijken of ik daar iets leuks kon vinden, nou ik zal je even het leuke nieuws brengen, nee ik ben niet geslaagd, voor de kleding dan. Ik heb deze dag wel gefilmd en dat wilde ik vandaag dus laten zien. 

///l  i  e  f  s , Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.