been there, done that

maandag 1 augustus 2016

Ik heb al een hele lange tijd veel vrije tijd maar sinds deze maand heb ik net zoals vele officieel vakantie. Ik probeer nu ik officieel vakantie heb en nyc eraan komt mijn blog weer echt goed op te pakken. Ik merk dat ik nog een beetje de kantjes er vanaf loop maar het begint steeds beter en beter te gaan. DUS, onder het kopje, serieuzer bloggen, een nieuw concept — been there, done that. Aan het eind van de maand of begin van de nieuwe maand komt een been there, done that artikel en daarin kun je lezen wat ik die maand heb gedaan, bij deze nummer één. 

g  e  s  l  a  a  g  d 
sorry not sorry, ik gooi jullie er mee dood dat ik geslaagd ben maar het voelt gewoon onwijs fijn en ik ben stiekem best trots op mezelf dat ik geslaagd ben. Door de weg die ik bewandeld heb en hoe ik uiteindelijk geslaagd ben, twee zessen, twee zevens, één acht en één negen, ik mis iedereen nu wel oprecht maar goed, ik heb met mezelf afgesproken met iedereen na Amerika sowieso contact te zoeken en er komt vast en zeker een reünie, dat staat wel op onze planning in ieder geval.

y o u t u b e 
dit is niet echt iets wat ik werkelijk heb gedaan maar eerder iets waar ik aan heb gewerkt, goed misschien heb ik het dan wel gedaan maar ik ben er niet voor uit de deur geweest of iets. Maar ook dat soort dingen kun je vinden in dit artikel. Ik ben deze maand naast he bloggen ook serieuzer begonnen aan youtube, als je hier klikt, of rechts boven op het youtube icoontje kom je op mijn kanaal en kun je zien wat voor video's ik maak. Ik weet nog niet wat voor kant ik met youtube op wil omdat ik natuurlijk naar nyc ga en ik denk dat ik daar engels content wil gaan maken vandaar dat het nu vrij veel sfeervideo's zijn, maar nee ik ben er nog niet over uit, misschien is Nederlands wel beter, ahh twijfels. Via video's wil ik namelijk mijn nyc ervaring vast gaan leggen, ook via mijn blog don't worry. Maar ik weet het allemaal nog niet zeker, ik ben er in ieder geval op dit moment redelijk actief op.


a   n i g h t   o u t 
na de diploma uitreiking zijn we met bijna de hele klas uit geweest. Ik ga eigenlijk amper uit, nu moet ik zeggen dat ik de laatste paar keer het wel onwijs gezellig en leuk vond om uit te gaan en het niet erg zou vinden om weer uit te gaan maar het was een onwijs gezellig afsluiter met de klas. Party, party, party. 
b e a c h 
het was de afgelopen dagen onwijs mooi weer en samen met mijn familie ging ik een avondje naar het strand. Wat ik iedereen kan aanraden, wanneer het iets frisser begint te worden, na etenstijd, lekker naar het strand te gaan en even lopen, lekker uitwaaien. Ik vond het zo rustgevend. Ook dit kan je zien, als je hier klikt.

s p o r t y
Het begin van deze maand heb ik samen met mijn beste vriendinnetje een proefweek gevolgd bij bikram yoga in Amsterdam, wat onwijs fijn is maar ook onwijs fijn. Na deze week heb ik twee weken niet meer gesport en besloot na die tweede week dat het klaar was, ik printte mijn kayla itsines programma uit en ben aan de slag gegaan, vanaf vandaag, zondag is het de dag dat ik dit schrijf, heb mijn hoepel weer uit de keuken gepakt en ik moet je zeggen, dat het onwijs fijn voelt. Dus let's try, hopelijk hou ik dit vol.

p r e t p a r k e n
de efteling stond al twee / drie maanden op de planning en hoe dichterbij het kwam hoe enthousiaster Chinique en ik werden. Het lange wachten werd beloond en wij hadden een onwijs gezellige dag in de efteling waarvan je, als je hier klikt, een klein beetje ziet.

verder zijn we deze maand ook nog eens naar duinrell en walibi geweest. Duinrell en walibi waren acties waardoor wij kaarten hadden. We besloten alle parken deze maand te doen zodat we daarna klaar waren.

v i s u m
nyc is on his way, het komt dichter en dichterbij. Over zeven weken zit ik er al, nu ik dit typ schrik ik er eigenlijk best wel van, over zeven weken zit ik in nyc, hallelujah. Maar goed om daar te komen moet ik een aantal dingen regelen, het grootste ding is mijn visum, met veel zweet en tranen heb ik deze geregeld.

l  i  e  f  s ,  Renée 

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.