i felt in love much later

donderdag 25 augustus 2016

JA, ik ben zo'n persoon die mee doet met rages - wel met een hele dikke kanttekening want ; ik ben of veel te laat, of ik stop er na een dag, maximaal een week weer mee. Al moet ik zeggen dat ik pokémon go na meer dan een maand nog steeds schaamteloos speel, #teamyellow. Ik heb op dit moment een nieuwe liefde, veel maar echt veel te laat, ik kan mij namelijk niet eens meer herinneren wanneer deze rage is gestart maar ik ben bang lang, lang geleden ; lang geleden in de er was eens variant. Mr. And Mrs. Dursley, of number four, Prives Drive,
were proud to say that they were perfectly normal,

thank you very much.

Lezen is iets wat ik altijd al onwijs fijn heb gevonden maar het is zo'n hobby, favoriete bezigheid, die ik heel erg verwaarloos. Als ik mij even wil afsluiten van de wereld zet ik zacht op de achtergrond muziek op, pak er een boek bij en begin te lezen. Het verdwijnen in een verhaal is zo onwijs fijn. Je Ongeveer een half jaar geleden besloot ik Harry Potter weer eens een kans te geven, ik had de laatste film nog nooit gezien, shame on me. Wat begon met een filmweekend met mamma, Simone en mijn broertje eindigde in onwijs veel liefde voor dit verhaal. Ik moest en zou de boeken lezen maar ik kende mezelf maar al te goed, de combinatie is nog een beetje onstabiel. Chinique, mijn liefste vriendinnetje, had de boeken en daarvan mocht ik boek nummer één lenen, tot op de dag van vandaag ; thank you very much!


Na drie keer opnieuw te zijn begonnen, iets met steeds te lang niet verder gelezen, heb ik Harry Potter and the Philosopher's Stone uit. JA, ik lees het in het Engels - yeah voor new york. Na het eind van het boek was ik boos, ik wilde eigenlijk meteen boek twee lezen want J.K. Rowling, you did a perfect job. Het begin van het boek is alleen al één en al perfectie, hallelujah! Wat kan deze vrouw schrijven, echt een magisch persoon - mag ik je schrijfkunsten alsjeblieft hebben. Conclusie ; ik ga alle boeken bestellen en lezen want ik ben verliefd - much much later.

Liefs, Renée

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.