mijn redelijk nieuwe dingen

maandag 8 augustus 2016

nieuwe dingen, wie wordt daar nou niet ontzettend blij van? Ik word er in ieder geval ontzettend blij van en besloot daarom om mijn nieuwe / redelijk nieuwe, iets prijzige dingen te laten zien. Investeren in dingen is goed. Soms kost iets iets meer maar dan weet je ook, de kwaliteit is goed goed goed. Ten minste daar mag je vanuit gaan. 


__________________________________________________________________________________________k u s s e n
ik heb een nieuw kussen, een traagschuim kussen, ja ja dat klinkt fancy. Oh jeetje dat ding ligt hemels. Sinds ik mijn nieuwe kussen heb slaap ik iets beter als daarvoor. Ik heb dit kussen stiekem al eerder laten zien in een video. Ik kreeg een kussen van Living Comfort. Ik ben een hele slechte slaper, ten minste ik val vaak niet zo makkelijk in slaap, ik moet zeggen dat ik sinds ik dit kussen heb iets beter slaap. Iets minder onrustig maar het is niet dat dit kussen mijn rare slaapgedrag compleet oplost, ik denk dat dat ook helemaal niet haalbaar is voor een kussen, dat heeft te maken met alles denk ik, je kussen, deken, matras enzovoort. Sinds ik dit kussen heb, moet ik eerlijk zeggen dat ik met minder hoofdpijn wakker word. Ik ben ontzettend tevreden over dit kussen, dus als je nog een nieuw kussen zoekt raad ik je zeker aan een kijkje te nemen bij Living Comfort, DIT is het kussen wat ik heb. 

i P a d   m i n i   v i e r
Meet my new love. Mijn nieuwe iPad mini 4, welkom in mijn leven. Ik riep altijd ontzettend hard dat ik geen iPad wilde, ik heb al een iPhone en een macbook dus was moet ik dan nog met een iPad. Nou ik moet toch bekennen dat ik er ontzettend blij mee ben en dat ik mijn iPad toch makkelijker mee neem als mijn macbook. Ik krijg straks in NYC les op de iPad in bepaalde lessen dus dan is het helemaal fijn dat dat kan via mijn eigen iPad.

b e a t s   b y   d r .   d r e   s o l o   t w e e
Ik wilde al een hele tijd een goede koptelefoon. Na lang kijken welke koptelefoons er allemaal zijn besloot ik dat ik deze wilde. Hij is draadloos maar je kan ‘m ook gebruiken met snoertje, ontzettend fijn. Het kost een beetje maar dan heb ik wel iets waar ik ontzettend blij mee ben en hopelijk ook lang mee gaat. Soms moet je in dingen investeren.


s u n n i e s
in samenwerking met opletten heb ik deze prachtige zonnebril, kalleis, mogen ontvangen. Hier kunnen jullie binnenkort een artikel over verwachten want dit prachtige exemplaar mag niet aan jullie voorbij gaan. 


Goed, oké, ja ik weet het, deze dingen zijn niet de goedkoopste dingen maar soms moet je sparen voor dingen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik heel slecht ben ik sparen, geduld, nee dat heb ik niet, kan jij dat, sparen? Ik heb over elk item goed nagedacht en elk item kan ik ook onwijs goed gebruiken in nyc, want JA dat is bijna # excited. Ik ga van de week weer een favoriete van de maand video opnemen en daar zul je ook een aantal van deze items in terug zien.


l  i  e  f  s , Renée2 opmerkingen

  1. Ik denk ook altijd erg goed na over de sppullen die ik koop. Ongeveer een jaar geleden kocht ik ook een ipad en ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.