vijftig dingen die mij vrolijk maken

woensdag 24 augustus 2016

happiness (adj.) - the quality or state of being happy.  Tegenwoordig is het zoveel makkelijker om het te hebben over stomme dingen, lekker klagen is soms fijn maar ik ben van mening dat er wel wat meer leuke dingen nu het wereld wijde web op mogen dus ik dacht laat ik eens vijftig (!) dingen met jullie delen waar ik vrolijk van wordt.________________________________________________________________________________________LACHEN. mooie witte wolken. een boek dat ik in één keer wil uitlezen. het geluid van de zee. CREATIVITEIT. groene thee. de geur wanneer het regent of geregend heeft. ALLE SOORTEN MELOEN ANANAS MANGO WILDE PERZIK.bruine huid. LABELLO OP MIJN LIPPEN. witte kleding. theater. Matt Holubowski. NEWYORKCITY. roze bloesem bomen. GELAKTE NAGELS. oprechtheid. SPONTANE avonturen. geur kaarsen. WIT. schrijven. ALLE seizoenen. lekker ruikende mensen. een goede film. slapen. koude kussens. FAMILIE. kleurtjes. het britse accent. een bed VOL kussens. hersenspinsels. ronde getallen. DIEREN. het geluid dat uit een viool komt. MIJN LIEFSTE VRIENDEN. iemand helpen. nieuwe dingen leren. DROMEN. praten. luisteren. STAREN. de natuur. nieuwe mensen ontmoeten. STILTE. VERHALEN. mooie woorden. dankbaarheid. GOEDE gesprekken. muziek.LIEFDE.  

dus wat maakt JOU vrolijk? 

Liefs, Renée

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.