you do matter

dinsdag 30 augustus 2016

Is dit goed genoeg of toch iets anders. Iets wat onwijs vaak door iedereen zijn/haar hoofd gaat. Onzekerheid of iets wel goed genoeg is voor andere, of andere het wel leuk vinden, maar stel, iemand vindt het niet leuk, stel het is niet goed genoeg voor iemand anders, wat dan? Tuurlijk het niet leuk maar het gaat er nog altijd om wat jij er van vindt. Doe geen dingen om indruk te maken op andere, doe het voor jezelf, omdat JIJ het leuk vind en omdat het JOU blij maakt. Denk aan wat JIJ vindt als je twijfelt. Want jouw mening telt, jij bent het waard en jij bent leuk genoeg zoals je bent.

Iedereen heeft een mening, tegenwoordig over echt alles, dat jij anders over iets denkt als iemand anders is heel normaal. Niet iedereen denkt hetzelfde en dat is oké. Het belangrijkste is dat je iedereen in zijn waarde laat en doet waar jij blij van wordt.

Geloof in jezelf, zoek iets waarin jij de kracht vindt om in jezelf te geloven want als je het niet doet, doet niemand het en dan kan je op de meest onverwachte momenten vast komen te zitten. Wat trouwens helemaal niet erg is want iedereen maakt fouten, daar leer je alleen maar van, zolang je ook weer opstaat daarna. Er is maar één iemand zoals jij, wees zuinig op jezelf. Je bent uniek en dat alleen al maakt je mooi, mooi en genoeg zoals je bent. Focus niet op het negatieve want dan zie je het positieve niet meer en geloof mij er zijn genoeg positieve dingen waar je je op kunt focussen, deze zijn zoveel mooier! 

vergelijk jezelf niet met andere want iedereen is zo anders. 


you do matter
Liefs, Renée

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.