09.24.16 • global citizen

maandag 26 september 2016

Een week voordat ik vertrok kocht ik een kaartje voor het Global Citizen festival, een festival met een line-up waar je u tegen zegt. Rihanna, Usher, Demi Lovato, Ellie Goulding, Major Lazer, Metallica, Kendrick Lamar en ga zo maar door. Hoe dichterbij het kwam, hoe minder zin ik erin kreeg. Mensen met wie wij zouden gaan verkochten allemaal hun kaartje, ik wilde bijna zelf mijn kaartje gaan verkopen. Gelukkig heb ik het niet gedaan want hallelujah wat was het onwijs gaaf!

Het idee was om de trein van 10:57 te nemen, aangezien wij rond vijf over half elf nog in de kantine zaten ging dat niet lukken. In één van de honderd whatsappgroepen vroeg iemand of er mensen mee wilde met de taxi voor een fijne prijs. Elianne, Tosca en ik besloten met de taxi mee te gaan en een uur later stapte wij uit de taxi op de hoek van de ingang. De rij was intens lang en hoe dichterbij wij kwamen hoe zenuwachtiger wij werden. Wij waren namelijk met z'n drieën, stonden ruim een uur in de rij, Elianne had de oost ingang op haar kaartje staan, Tosca en ik hadden west en we stonden bij west. We maakte de afspraak als één van ons niet binnen komt, gaan we allemaal niet. Één voor één gingen wij door de kaartcontrole heen, Elianne eerst, haar kaartje was goed, een hele last minder, vervolgens ging Tosca en ik ging als laatste. Wat ik totaal niet fijn vond want ik was de gene die het alleen nog voor ons kon verpesten. Gelukkig was mijn kaartje goed en gingen wij enthousiast verder.

this view is like heaven

We hadden onwijs veel mazzel, wij zaten in het voorste vak. Het was hier zo ingedeeld hoe eerder je er was hoe dichterbij je kwam, als een vak vol zat werd het gesloten en ging het volgende vak open. Wij hadden dus onwijs goede plekken. Ik kan pagina's vol gaan type over hoe geweldig het was maar dat bespaar ik jullie. Ik heb gevlogd tijdens het festival, soort van half gebakken maar het gaat om het idee. Wat ik wel nog even kwijt wil is dat ik alleen maar meer en meer ben gaan houden van Ellie Goulding en Demi Lovato. 

Liefs, Renée


HIER IS EEN VLOG VAN DEZE DAG 


ik ben in New York voor een half jaar met het bedrijf EF - Education First. Dit is een bedrijf dat heel veel mogelijkheden biedt, EF heeft veel verschillende programma's over ongeveer veertig bestemmingen in heel de wereld. Lijk het je iets, je kunt HIER een GRATIS en vrijblijvende brochure aanvragen. In deze brochure staat alles over de programma's. Tuurlijk mag je ook altijd met mijn contact opnemen als je vragen hebt, ik wil ze met liefde beantwoordde, just call me, nee dat is een grapje maar als je op het kopje contact klikt kun je mij mailen en beantwoord ik heel graag je vragen.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.