ben je niet zenuwachtig voor nyc?

dinsdag 13 september 2016

Als mensen horen dat ik naar new york vertrek zondag zijn zij vaak nog enthousiaster dan ik. Wat gaaf, oh vind je dat niet eng? Voor mijn gevoel is mijn reactie verre weg van menselijk, alsof het mij helemaal niks doet. Onwijs kalm en met een halve glimlach op mijn gezicht beaam ik dat betonwijs gaaf is maar dat ik niet zenuwachtig ben. Nog vijf dagen tot ik vertrek, vijf dag is echt helemaal niks. Maar zenuwen, misschien, een soort van half maar toch ook niet.
Gisteren heb ik afscheid genomen van mijn pappa, ook hij stelde de vraag of ik niet zenuwachtig ben. Maar ik weet het oprecht niet, naast het feit dat ik onwijs slecht slaap en hier en daar te veel energie heb voor iemand die onwijs moe is denk ik er niet onwijs veel over na en voel ik mij niet zoals ik mij voel net voordat ik een voorstelling moet spelen bijvoorbeeld. Dat gevoel is voor mij zenuwen maar misschien bestaan er wel meerdere manieren van zenuwen, want anders ben ik niet zenuwachtig denk ik. Naast het kopje zenuwen heb ik vaak ook het gevoel dat mensen om mij heen nog enthousiaster zijn dan ik, ik leef er al twee jaar naar toe, zou ik niet onwijs enthousiast moeten zijn dat ik eindelijk heen mag. Tuurlijk heb ik er onwijs veel zin in, begrijp mij alsjeblieft niet verkeerd. Ik kan niet wachten om er heen te gaan maar als ik dan de vraag krijg of ik zenuwachtig ben vraag ik mij mezelf echt af waarom ik niet zenuwachtig zenuwachtig ben zoals vaker. Het lijkt nu net of ik zondag jarig ben, dan slaap ik ook altijd slechter en ben ik druk, maar helaas dat ben ik pas over tien zondagen. 

Ik besef mij nu wel dat het dichter in de buurt komt. Ik heb een paar afspraken afgezegd zodat ik mijn kamer kan opruimen en echt kan beginnen met pakken, dit wil ik niet op t laatste moment doen en als ik terug kom wil ik graag een nette kamer (op 't pak stof na). Goed waar ik mij weer niet zorgen om maak, of ik niet zenuwachtiger moet zijn. Vijf dagen, dat is zo zo zo snel maar eerst vandaag alles opruimen, moet ook gebeuren. 

Liefs, Renée


Vanaf zondag ga ik naar New York met het bedrijf EF - Education First. Dit is een bedrijf dat heel veel mogelijkheden biedt, EF heeft veel verschillende programma's over ongeveer veertig bestemmingen in heel de wereld. Lijk het je iets, je kunt HIER een GRATIS en vrijblijvende brochure aanvragen. In deze brochure staat alles over de programma's. Tuurlijk mag je ook altijd met mijn contact opnemen als je vragen hebt, ik wil ze met liefde beantwoordde, just call me, nee dat is een grapje maar als je op het kopje contact klikt kun je mij mailen en beantwoord ik heel graag je vragen. 


Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.