favourites • august

woensdag 7 september 2016

Langzaam begint de wereld herfstig te worden en dan toch komt de zomer weer om de hoek kijken, ik snap het heel goed afscheid nemen is niet makkelijk. Mijn laatste complete maand in het kleine landje Nederland, vol met lieve mensen, nieuwe mensen en leuke momenten wat nu prachtige herinneringen zijn. Veel nieuwe dingen, creatief zijn, goed dat gaat een aantal dagen goed en dan leg ik het aan de kant, wat dagen later nog eens wordt opgepakt maar later toch ergens blijft liggen en onder een dik pak stof terecht komt. Ook deze maand is mijn geduld niet gegroeid om dit soort dingen af te kunnen maken. Vol met serieuze dingen, alles langzaam regelen voor mijn vertrek, serieuze dingen waardoor ik mij ineens een heel volwassen persoon voelde en bij het woord volwassen voel ik meteen weer een druk. Volwassenheid klinkt zo volwassen en vol serieusheid, goed Renée, leuk om te weten. Maar goed, vandaag ga ik niet met jullie delen wat ik deze maand allemaal heb gedaan, ik ga mijn favoriete dingen, frutsels, melodietjes en andere nonsens van de maand delen. Ondanks dat het voor jullie vast niet zo heel interessant is om te weten, want hé wat maakt het nou uit wat mijn favoriete dingen zijn. Ga ik het toch delen omdat het voor mij ondanks de betekenisloosheid veel betekend. 


________________________________________________harry potter and the philosopher's stone

Ik ben ontzettend laat met de Harry Potter rage maar ik moet bekennen dat ik dat helemaal niet erg vind. Ik ben de afgelopen maand ontzettend verliefd geworden op de schrijfkunsten van J.K. Rowling en het verhaal van the very special mr. Potter. Het boek had ik geleend van mijn lieve vriendinnetje maar ondertussen heb ik alle boeken, let's read the rest. Ik kan niet wachten om de rest van de prachtige J.K. Rowling te lezen. Tuurlijk ken ik de verhalen al, ik heb de films gezien maar boeken hebben toch iets wat mij grijpt, verhalen die goed geschreven worden en waar je helemaal ik weg kan dromen. 


scott alan 

Muziek is iets wat ontzettend kan raken als het goed word geschreven, Scott Alan is zo'n iemand die dat kan, goede muziek schrijven. Dankzij de lieve Vajèn heb ik de meest mooie muziek van Scott Alan ontdekt. In mijn artikel lullabies een paar dagen geleden deelde ik een aantal liedjes van Scott Alan, maar hallelujah, wat kan deze man prachtige teksten schrijven. Als je nog nooit zijn muziek hebt gehoord raad ik het je zeker aan eens te luisteren want het is zo de moeite waard. 


harley 

Het eerste waar ik hierbij aan zou denken is een hond, well it isn't. Het is de naam van mijn blog design. Al heel lang wilde ik een bepaald design maar goed ik ben geen held in HTML codes, ik heb het oprecht geprobeerd en mijn broertje ook, die er toevallig iets meer verstand van heeft als ik maar uiteindelijk besloot ik Harley te kopen, wat ik onwijs leuk vind klinken. Nu lijkt het net op ik een hond gekocht heb want laten we eerlijk zijn, dat is echt de ultieme hondennaam. Harley makes me happy.mensen

Lekker concreet dit. Augustus stond voor mij toch wel redelijk in het teken van zoveel mogelijk leuke dingen doen met onwijs veel leuke mensen. Vandaar ; mensen, en ook omdat ik met onbekende mensen de meest leuke gesprekken heb gehad deze maand.  Ik kan wel iedereen bij naam gaan noemen maar het zegt jullie helemaal niks. Deze maand heeft mij laten zien hoeveel lieve en leuke mensen ik om mij heen heb en hoe dankbaar ik daar voor ben. Lieve mensen die voor mij klaar staan, ik hoef maar te bellen en ze zijn er voor mij. Lieve mensen die ik veel te weinig zie maar als ik ze zie het onwijs fijn is, ook al is het maar een paar minuten, soms is dat genoeg. Al deze mensen om mij heen maakt het eerlijk gezegd wel lastiger om weg te gaan, maar over een half jaar heb ik weer een goede reden om met iedereen wat te drinken. Thanks for everything!


nekversiering 

een simpel zwart touwtje met daaraan een schelp, een ketting die ik jaren geleden ergens heb gekocht/gekregen, volgens mij bij een museum of pretpark, in ieder geval tijdens een dagje weg. Ik ben tegenwoordig onwijs verliefd op de chokers, weer zoiets waar ik later in mee ga. Eigenlijk is dit een ketting, een normale ketting maar ik besloot een knoop in het simpele zwarte touwtje te maken zodat het een choker werd en zo geschieden. Sinds dat moment hou ik van mijn nekversiering, draag ik 'm eigenlijk altijd als ik de deur uit moet en krijg er ook veel complimentjes over ; wat altijd onwijs leuk is natuurlijk. 
Liefs, Renée


Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.