laatste week in Nederland

maandag 12 september 2016


En toen was het maandag, een dood normale dag. Vandaag start mijn laatste week in Nederland, mijn laatste maandag voor het komende half jaar in Nederland. Dat is onwijs bizar om te schrijven, ergens besef ik mij het nog niet helemaal terwijl ik al een onwijs lange tijd weet dat ik naar new york ga. NYC, voor zoveel mensen een droom om heen te gaan en ik ga mijn droom werkelijkheid maken. Een aantal weken geleden had ik gezegd dat ik deze week vrij wilde houden, even lekker niks en genieten van het thuis zijn, missie gefaald. Mijn week zit vol, prop vol. 

Mijn prop vol week, prop vol met alleen maar leuke dingen en dan vlieg ik zondag gewoon naar NYC baby. Zo zo zo gek, maaar ahhh ik kan niet wachten. Deze week is pas net begonnen en voelt nu al onwijs hectisch. Ondanks dat ik niet kan wachten om te vertrekken had ik graag nog iets meer tijd gehad om iedereen nog even te zien voordat ik vertrek, zoveel lieve mensen, zo weinig tijd. Ik merk nu al dat veel onwijs snel gaat en ik bij niet alles bewust meemaak, de week is net begonnen. 

Als je wilt zien hoe mijn laatste week in Nederland mij afgaat en hoe ik mijn NYC avontuur ervaar moet je even hier klikken. Dan kom je op mijn youtube kanaal, als je daarop abonneert krijg je een melding wanneer ik een vlog upload, want ja ja, ik ga mijn NYC avontuur vastleggen (Waar ben ik aan begonnen). Kleine kanttekening, het is in het Engels en dit zal de eerste paar vlogs (lees: eerste vijftig) lekker gebrekkig Engels zijn (help, lekker charmant). Des te leuker om het later terug te zien. 


Liefs, Renée


HIER IS EEN VLOG VAN MIJN LAATSTE WEEK Vanaf zondag ga ik naar New York met het bedrijf EF - Education First. Dit is een bedrijf dat heel veel mogelijkheden biedt, EF heeft veel verschillende programma's over ongeveer veertig bestemmingen in heel de wereld. Lijk het je iets, je kunt HIER een GRATIS en vrijblijvende brochure aanvragen. In deze brochure staat alles over de programma's. Tuurlijk mag je ook altijd met mijn contact opnemen als je vragen hebt, ik wil ze met liefde beantwoordde, just call me, nee dat is een grapje maar als je op het kopje contact klikt kun je mij mailen en beantwoord ik heel graag je vragen. 

1 opmerking

  1. Ah zo vet om een halfjaar naar New York te gaan! Spannend je laatste week in Nederland. Je zult altijd zien dat je week dan idd weer helemaal vol zit. Ik ben benieuwd naar je videos! Alvast heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.