lullabies • august

zaterdag 3 september 2016

Augustus is nog maar net voorbij, het is nog zomers weer maar af en toe komt de herfst al stiekem de hoek om kijken. Hier en daar beginnen bladeren te verkleuren en langzaam naar beneden te fladderen. Ik hou van der herfst en langzaam de natuur zien veranderen naar mijn favoriete tijd van het jaar is fijn. Pepernoten liggen sinds een aantal dagen ook al weer in de winkel, het lijkt wel steeds vroeger te komen, je kunt ze net zo goed niet uit de winkels halen, vind ik niet erg. Normaal probeer ik zo lang mogelijk geen aandacht aan pepernoten te geven, maar dit jaar is het anders. Ik ben er met de november, december maand niet dus nu sta ik het mezelf toe om ze te kopen (we hebben ze al in huis, thanks mom).

In de herfst hou ik van fijne wegkruip muziek, mooie rustige nummers met gevoel. Eigenlijk hou ik altijd van dit soort muziek maar met de herfst nog meer. En aangezien de herfst om de hoek staat besloot ik een playlist te maken met fijne nummers. Voor mij zijn het bijna allemaal nieuwe nummers, ik ontdekte een nieuwe componist (thank you Vajèn) en ik ben verliefd op de muziek van deze man. Wat een magische man, prachtige woorden en prachtige klanken. Ik kan er uren naar luisteren, het liefst zet ik het niet meer uit. 


_______________________________


L U L L A B I E S 


And there it is - Scott Alan (feat. Lisa Brescia)
Behind these walls - Scott Alan (feat. Kerry Ellis)
Always - Scott Alan (feat. Sutton Foster)
Never Neverland - Scott Alan (Stephanie J. Block)
Always on your side - Sheryl Crow (feat. Sting)
Closer - JP Cooper

Een beetje veel Scott Alan, oeps. Dit is maar een deel van mijn playlist. Ik heb een playlist op spotify gemaakt waar nog veel meer nummers in staan. Nog meer Scott Alan maar ook muziek van de magische Matt Holubowski (thank you Laura). Verder ook JP Cooper, James Bay en Ed Sheeran. Een lijst vol met nummers waar je lekker bij weg kunt kruipen. 
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.