meet my new kalleis

vrijdag 2 september 2016

Het is eind juli, (aangezien het nu begin september is merk je wel weer hoe ontzettend op tijd ik ben, sorry) ik zit gezellig met wat vrienden en familie in de tuin het moment dat een pakketje ontvang. Ik hou van pakketjes, maar vaak zeker van de inhoud. De inhoud van dit pakketje maakt mij onwijs gelukkig, my new Kalleis. Kalleis, wanneer ik het woord lees doet het mij denken aan een gek iets uit een één of ander ver land maar niets is minder waar, Kalleis is mijn nieuwe zonnebril. Het is ondertussen alweer een tijdje zomer, wat af en toe ver achter de wolken is te zoeken in Nederland. Mijn ultieme essentail voor de zomer en eigenlijk stiekem alle andere seizoenen ook is een zonnebril. Sunnies komen altijd van pas want met de combinatie Nederland en de zon weet je het nooit, de zon kan elk moment op bezoek komen en laten we eerlijk zijn, wanneer je moe bent of simpel weg geen make-up op wilt doen maar toch de deur uit moet is een zonnebril de ultieme oplossing.

___________________________________________________________________________ 

Ik mocht dit prachtige exemplaar ontvangen van Polette. Polette is steeds bekender onder de mensen aan het worden, wat ik persoonlijk logisch vind gezien het assortiment, de prijzen en de werkwijze maar voor wie Polette nog niet kent, welkom terug op de wereld en don’t worry ik zal je even wat informatie geven over Polette.


Polette is een internationale online opticien. Bij Polette kan je brillen en zonnebrillen op sterkte bestellen. Wat zo Polette zo speciaal maakt is dat zij de enige tussenpartij tussen de fabriek en de klant zijn waardoor er veel extra kosten weg blijven, hierdoor kan je tot wel 80% (!) besparen op je bril. Polette heeft een brillen / zonnebrillen collectie met meer dan negenhonderd (!) design monturen. De zonnebril kan je met en zonder sterkte bestellen. Wanneer je een bril op sterkte besteld, geen zonnebril, heb je een keuze uit achtentwintig (!) kleuropties. Onwijs veel keuze waardoor er zeker ook voor jou een optie tussen zit.

Op de site staat alles onwijs duidelijk aangegeven waardoor bestellen onwijs makkelijk is, als je dingen niet zeker weet, over bijvoorbeeld je pupilafstand, kan je een kijkje nemen op de veel gestelde vragen pagina. Daar staat voor vrijwel al je vragen een antwoord. Je bril/zonnebril heb je binnen twee weken op je deur mat, het heeft er natuurlijk mee te maken of je het met of zonder sterkte bestelt.

Ik ben onwijs blij met mijn zonnebril en moet bekennen dat ik Polette een echte brillen en zonnebrillen snoepwinkel vind waar ik zeker nog meerdere zonnebrillen en brillen, want ja ik heb een bril op sterkte, wil bestellen. Ondertussen is er al een bril op sterkte onderweg naar mijn huis, want Renee heeft een bril nodig in nyc, kan niet wachten tot ie er is.

Liefs, Renée1 opmerking

  1. Wat een gaaf montuur!
    Ga je vast veel plezier van beleven in New York:).

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.