my dearest granny

vrijdag 9 september 2016

Lieve lieve, aller liefste oma,

Ik denk dat ik het nooit tegen je heb gezegd dus dit is het perfecte moment, ik vind je een onwijs mooie vrouw die zoveel liefde heeft voor andere mensen, het feit dat je vrijwilligers werk doet in een verzorgingstehuis en in een museum vind ik onwijs mooi en inspirerend. Wat ben ik dankbaar voor het feit dat ik niet alleen een onwijs inspirerende moeder heb maar ook een onwijs inspirerende oma. Oma, je mag trots zijn op een dochter als mijn mamma, deze zin vind ik stiekem best grappig.


Ik hoor het iedereen op de middelbare school nog om mij heen roepen, ik ga echt niet met mijn moeder of oma de stad in hoor. Nou ik wel en nu nog steeds, heel graag zelfs. Wat vind ik het fijn om tijd met jou te spenderen, vooral nu het nog kan ( ja ja, klinkt meteen weer zo dramatisch ), niet iedereen heeft de mogelijkheid om dit soort dingen met zijn/haar oma te doen en dat besef ik mij al te goed. Ik ga met alle liefde met jou naar de bioscoop of een rondje door de stad en soms vind ik het na maanden ook wel weer eens tijd om een slaapparty bij mijn opa en oma te houden. 

Mijn lieve oma die ik af en toe moet helpen met iets op de iPhone of iPad, je bent dan wel modern maar af en toe wel een beetje a technisch en dat maakt jou juist zo onwijs leuk. Mijn lieve oma waarmee ik pretty little liars kijk, die ik overal mee naar toe sleep ( sorry opa ), waar ik het overal mee over kan hebben en waar ik ooit nog mee op reis wil naar IJsland, want JA oma, ondanks dat ik ondertussen twintig ben wil ik na al die jaren nog steeds samen met jou op reis. Ik je onwijs dankbaar voor alle leuke dingen die wij samen doen en alle het andere wat je voor mij doet. Ik hou onwijs veel van je hou. 

Lieve oma van harte gefeliciteerd met je zeventigste verjaardag. Zeventig is niet oud, het is een prachtige leeftijd. Maar je bent wel mijn oude oma, wat hou ik toch van je achternaam en het feit dat wij daar lekker grapjes over kunnen maken. Het leukste van dat alles vind ik nog dat mensen mij altijd aan kijken met een blik van jeetje, heb eens wat respect voor je oma. Ik heb onwijs veel respect voor je, gelukkig weet jij dat ( hoop ik dan, heb het je eigenlijk nooit gevraagd maar ik ga er wel vanuit ) en als jij het weet maakt het mij niet uit wat andere ervan vinden. 

Liefs, Renée

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.