time ticks by

zondag 4 september 2016

De tijd is een kostbaar iets, het is iets waar wij zo gewend aan zijn maar waarvan wij niet heel bewust zijn dat wij dankbaar mogen zijn met de tijd die wij hebben. Ik zeur altijd over 'te weinig tijd hebben', ik wil onwijs veel en heb nooit genoeg tijd voor alles. Ik zeur ook zeker over momenten dat de tijd niet snel genoeg gaat en dat ik graag wil dat de tijd wat sneller gaat. Terwijl ik zeur over 'de tijd' tikt de tijd gewoon verder. De tijd is iets wat wij niet in handen hebben en alleen maar dankbaar mee mogen zijn. 

Elke dag bestaat uit vierentwintig uur, ongeveer hebben wij mensen viertien uur per dag te besteden aan wat wij maar willen, op de verplichtingen na dan want goed we moeten allemaal werken of naar school. Veertien uur op een dag is veel, in viertien uur kunnen wij onwijs veel doen. Tijd die niet iedereen heeft, tijd die kostbaar is  en waar jij het beste uit moet halen. Als de dag voorbij is kan je de tijd niet meer terug draaien en anders besteden, dan heb je die tijd besteedt en moet je op de volgende dag wachten en je weet nooit of die volgende dag komt. 

___________________________________

Tijd kun je op zoveel manier bekijken, tijd als in hoeveel uur je nog hebt, hoe laat het is, hoeveel tijd je nog hebt tot je iets moet doen, tijd zijn secondes, minuten, uren, dagen, weken, maanden en zelf jaren. Tijd is een onwijs breed iets wat het begrip onwijs lastig maakt om uit te leggen. Wat is tijd, zou jij daar concreet antwoord op kunnen geven? Ik niet, het is namelijk onwijs veel tegelijkertijd. 

Een korte tijd geleden kreeg ik de mogelijkheid om een horloge uit te kiezen bij Lucardi, ik koos voor dit prachtige exemplaar van Axcent. Lucardi is een juwelier die een breed assortiment hebben van sieraden, waaronder een breed assortiment aan horloges. Zo verkoopt Lucardi bijvoorbeeld horloges van merken zoals Festina en Seiko.
Even een kleine disclaimer: ik blog omdat ik dit onwijs leuk vind, ik wil geen commercieel uithangbord worden. Ik ga alleen een samenwerking aan met een bedrijf wanneer ik oprecht geïnteresseerd ben ik het bedrijf en hun producten. 
Ik hou van versieringen om mijn pols en vooral horloges, hoe ontzettend kneuzing het ook klinkt als ik een horloge om mijn pols heb en er naar kijk besef ik mij dat ik dankbaar mag zijn met de tijd die ik heb en dan kan ik tuurlijk zien hoe laat het is wat onwijs fijn is. De tijd is kostbaar, geniet ervan en maak het mooiste van elke minuut die je hebt. 

Na het schrijven van dit artikel besef ik mij pas hoe vaak ik het woord tijd gebruik, oeps.


Liefs, RenéeEen reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.