09.28.2016 • NEW YORK YANKEES VS BOSTON RED SOX

zaterdag 8 oktober 2016

Hi! Voordat ik vertrok naar New York City wist ik één ding zeker, dat ik naar een baseball game wilde. Het idee alleen al, in een groot stadion, mensen die door het publiek lopen met de vraag of je veelt te dure snacks en drinken wilt kopen, mensen met van die grote schuim handen en veel te fanatieke supporters. Ik denk dat ik er uiteindelijk stiekem meer van had verwacht dan het in werkelijkheid was maar dat wil niet zeggen dat ik het onwijs gaaf vond om mee te maken. Iets wat ik weer van mijn bucketlist kan afstrepen.

Met onze New York Yankee pet op waren Elianne en ik er helemaal klaar voor. Extra vesten in onze tas en gaan met die banaan. Wat ik het gekke vind maar wat eigenlijk heel logisch is is het feit dat het stadion mega groot is, net zoals het veld wat zij tot hun beschikking hebben maar dan maar op een klein rot stukje gaan spelen. Ja dun, logisch Renée want er staan ook mensen in het veld die de bal moeten vangen en je moet de bal zo ver mogelijk weg slaan maar dan nog, ik vind het maar stom. Ik begrijp helemaal niks van het spelletje, ja je slaat de bal weg en rent naar een honk. Er zijn vier honken en je moet proberen bij de laatste te komen maar de tegenstander kan je tegen houden door je uit te maken. Zo mooie Jip en Janneke taal waar vast niemand wat van begrijpt behalve ik. Maar, ondanks dat ik het niet begrijp vond ik het onwijs gaaf om mee te maken.


Het was ijs en ijs koud, de wedstrijd leek uren te denken maar het besef dat je dan hebt dat je in New York bent, in een stadion is gewoon mega gaaf. Met een groep besloten wij de laatste ronde weg te gaan, ik had het gevoel dat ik een ijsblokje was en Boston stond ondertussen met drie punten voor dus de Yankees gingen toch nooit meer winnen. JA, doei verkeerd gedacht. In de trein onderweg naar huis begon een iets wat aparte man te roepen dat de Yankees gewonnen hadden, wij geloofde hem niet door de ongeloofwaardigheid die hij uitstraalde maar goed uiteindelijk had hij gelijk. De Yankees hebben met hun laatste kans een home run gemaakt en gewonnen. Wij baalde zo zo onwijs erg, maar dit mag de pret niet drukken. Het was onwijs gaaf om mee te maken EN wij hebben ZAC EFRON gezien, op het scherm maar toch. Hij zat in hetzelfde stadion als ons, op hetzelfde moment # fangirling 


Liefs, Renée 


HIER IS EEN VLOG VAN DEZE DAG


Als je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kan hier een GRATIS brochure bestellen waarin alle informatie instaat. Je mag mij ook altijd alles vragen, just call me, nee grapje. Maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde, feel free to ask me anything.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.