10.03.2016 • my second week at EF New York

zondag 9 oktober 2016

Hi! Mijn tweede week in New York City is voorbij, het is nog steeds ontzettend gek om te zeggen dat ik in New York City ben en dat ik hier op dit moment woon. Ik woon niet in Manhattan maar in Tarrytown. Dat is een treinreis van vijfenveertig minuten op afstand van Manhattan. Ik weet niet of ik het al had gezegd, zo niet dan heb ik het nu gedaan en zo wel, sorry voor het herhalen.  Tarrytown is een klein plaatsje in New York, het is onwijs schatig and ik hou van het feit dat je hier tussen echte Amerikanen woont. Ik bedoel natuurlijk niet dat mensen in Manhattan geen echte Amerikanen zijn maar daar is het ontzettend toeristisch waardoor je niet veel meekrijgt van de manier hoe Amerikanen leven. Het is onwijs gaaf om in een grote stad als Manhattan te zijn, waar het vol met mensen is en het fijne aan het wonen in Tarrytown is dat als je thuis komt het gewoon stil is, soort van stil, niet stil maar toch wel stil. 

Mijn tweede week van niet ontzettend bijzonder, ik heb veel tijd in mijn kamer doorgebracht, films gekeken en op deze manier mijn geld bespaard want ik heb eigenlijk al mijn geld voor deze maand al uitgegeven, oeps, dit is echt niet goed Renée. Ik ben van programma veranderd, deze week volgende ik nog steeds mijn klasse van mijn oude programma en volgende week gaat mijn nieuwe rooster in. Het is niet zo'n onwijs grote verandering, ik volgende het programma Media en Art maar omdat ik deze lessen niet heel erg interessant vind en ik veel punten hiervan al heb gehad op mijn mbo opleiding, waardoor het nog minder leuk is ben ik veranderd. Verder ben ik hierheen gegaan omdat ik mijn engels wil verbeteren, mijn zwakste punt is schrijven, omdat ik van programma ben veranderd heb ik nu voor lessen bloggen en schrijven kunnen kiezen. Hierdoor werk ik aan mijn zwakte punt, (slimme keuze Renée, goed over nagedacht).

Op woensdag organiseerde EF een trip naar de baseball game van de New York Yankees tegen Boston Red Sox, hier kun je daar alles over lezen. Op zaterdag gingen wij naar het MET  museum. Voordat wij naar binnen gingen moesten wij als van die Gossip Girl lovers die wij zijn eerst even een photoshoot houden op the stairs. In het museum zijn wij uiteindelijk niet onwijs lang geweest maar we hadden maar één dollar entree betaalt (je kan zelf kiezen wat je betaalt) dus wij gaan nog een keer terug, ooit, waarschijnlijk.

Wat trouwens wel ontzettend grappig was deze week was dat ontzettend veel EF accounts mijn foto's deelde en als kers op de taart deelde de hoofd EF instagram account mijn foto die bovenaan dit artikel staat, hallo dertig nieuwe volgers. Ik kreeg hierdoor allemaal berichtjes van mensen met de vraag hoe het hier was. Wat ik ontzettend leuk vond, om mensen informatie te geven en hun te helpen met hun keuze over welke plek zij met EF kunnen bezoeken. Ook wel op een één of andere manier gek dat mensen die jou niet kennen jou mening belangrijk vinden. 

Liefs, RenéeAls je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kunt hier een GRATIS brochure aanvragen waarin alle informatie staat. Je mag mij tuurlijk ook alles vragen, just call me. Nee dat is een grapje, maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde. Feel free to ask me anything.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.