10.10.2016 • my third week in NYC

dinsdag 11 oktober 2016


Hi! Ondertussen is het maandag en is mijn vierde week in New York begonnen, dat betekend dat ik hier bijna een maand ben en dat is ontzettend gek. Het voelt allemaal al ontzettend normaal ondanks dat ik hier pas een maand ben (bijna dan) maar aan de andere kant voelt het ook ontzettend gek omdat ik hier al een maand ben, dat betekend dat ik hier nog maar vijf maanden ben. Wanneer ik dat zeg voelt het als ontzettend kort, maar tijd is en blijft een gek ding.

De afgelopen weken zijn zo snel voorbij gegaan dat ik niet meer zo goed weet wat ik deze week heb gedaan en wat ik de andere weken heb gedaan. De afgelopen weken voelde als een lange week. Deze week ik er redelijk wat gebeurd. Op maandag besloten wij de was te doen, dat was echt tijd. We waren hier al twee hele weken en iedereen had al een keer gewassen, blijkbaar hadden wij iets meer kleding meegenomen want voor ons was het nu pas echt nodig. We hadden het al een dag verplaatst want zondag hadden wij toch niet zoveel zin. Niet dat wij maandag er opeens wel zin in hadden maar wat moet dat moet en dit moest echt. Onderweg naar de wasmachines bekijk ik ons wasmiddel pak nog eens goed, ergens klopt er iets niet. Vaatwasmiddel, wij hebben vaatwasmiddel gekocht. Goed idee om dat in de wasmachine te gooien, I don't think so. Wij steelde van onze roommate wat wasmiddel, don't worry wij geven het terug aan haar, ooit, someday, waarschijnlijk.

Verder hebben wij deze week redelijk vaak doorgebracht op onze kamer, we zijn een nieuwe serie begonnen, FRIENDS, and we love it so much. Het is voor ons een serie die wij aanzetten en half kijken eigenlijk maar het is een onwijs fijne serie die maar tien seizoenen heeft met vierentwintig afleveringen. Well, we have six months so.

Vrijdag tijdens de les hadden wij er redelijk de pest in dat het opeens twintig graden was en het in het weekend zou gaan regenen. Elianne stelde voor om de rest van de lessen over te slaan en naar de Brooklyn Bridge te gaan en daar de dag door te brengen. Even twijfelde ik maar een kwartier later stonden wij in onze kamer onze spullen te pakken. Als je hier klikt kan je alles lezen over deze dag. Na vrijdag doorgebracht te hebben in Brooklyn was ik ontzettend moe en verplaatste wij onze geplande shoppingday van zaterdag naar zondag.


Zondag na het ontbijt vertrokken wij naar de stad, ik had uitgezocht waar wij heen moestte want wij wilde naar SOHO, hallo Brandy Melville. Op zoek naar een winterjas, die ik uiteindelijk niet gevonden heb maar online heb besteld via ASOS. Fun fact: het is een lekker Nederlandse jas van Vero Moda. Ik kocht UGGs want mijn voeten zijn de afgelopen dagen (well, op vrijdag na) ijsblokken geweest. Ik kocht een dikke sjaal en nu ben ik blut. Yeah voor het begin van de maand. Op Grand Central kwamen wij er achter dat wij waren vergeten dat wij naar nog naar een winkel moesten voor iets voor Elianne haar camera (Wauw, mooie zin met onwijs veel wij). We gingen naar de winkel en op de terugweg naar Grand Central kwamen wij een kerstwinkel tegen. Deze waren wij al eerder tegen gekomen maar wij besloten er vandaag in te gaan, love love love love it. Zullen we Halloween gewoon overslaan en nu meteen met kerst beginnen. Bas, Elianne en ik waren net kleine kinderen in een snoepwinkel maar hey als het om kerst gaat mag dat.

Deze week word een leuke week, op de planning staat onze eerste (misschien ook tweede maar dit is nog niet helemaal zeker) broadway show, HALLO THE LION KING en in het weekend gaan wij naar Tidal, een concert in NYC met Beyoncé, Nicki Minaj, Alicia Keys en nog meer artiesten. Hallelujah, kan echt niet wachten.

Liefs, Renee


Als je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kunt hier een GRATIS brochure aanvragen waarin alle informatie staat. Je mag mij tuurlijk ook alles vragen, just call me. Nee dat is een grapje, maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde. Feel free to ask me anything.


Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.