10.20.2016 • hello again, broadway

zondag 23 oktober 2016

Ik denk dat het de eerste week was dat Elianne en ik ons samen aanmelden voor gratis Broadway tickets. Een week geleden ging ik naar mijn eerste Broadway show, the Lion King. Het was zo onwijs gaaf dat wij één ding zeker wisten, dit was niet onze laatste show. Ik heb een aantal musicals die ik wil zien, één daarvan is Matilda, deze staat bovenaan mijn lijst, op nummer één. Een soort van deze moet ik echt zien gevoel. Aangezien Matilda gaat stoppen voelde ik hier een soort van druk op zitten, het is een populaire musical en begin januari spelen zij de laatste keer. 

Vorige week net voordat wij naar the Lion King gingen kregen wij te horen dat wij de eerst volgende zijn op de lijst, dus als er kaarten beschikbaar zijn voor een show mogen wij daarheen. Dinsdag werd ik uit mijn les gehaald door Ted en kreeg twee kaarten in mijn handen gedrukt, hier voor vanavond. Op de kaartjes stond Matilda, wat mij onwijs enthousiast maakte maar tegelijkertijd werd ik ook heel onrustig omdat Elianne op Coney Island was, maar nadat wij contact hadden gehad was dit gewoon haalbaar voor ons beide. Fun fact: op de terugweg van the Lion King hebben wij het er nog over gehad dat het mogelijk zou kunnen zijn dat wij kaartjes voor Matilda konden krijgen. Tuurlijk hoopte wij dat maar wij hadden nooit verwacht dat wij echt kaartje voor deze musical zouden krijgen. 


Na wat problemen met de kaartjes konden wij naar binnen. Toen wij binnen kwamen wist ik niet wat ik zag, ik stond meteen in de zaal met het podium, dit had ik nog nooit meegemaakt en vond ik onwijs gek. Ik draaide mij nog één keer om maar als ik door de deur keek zag ik inderdaad de straat en de wachtrij van mensen. We gingen meteen naar onze stoelen, wij zaten onwijs goed. Het eerste balkon, de vijfde rij voor het middel van het podium en dat allemaal voor niks nada noppes. 

Bij the Lion King kregen wij een ontzettend leuke Lion King beker, ik zag nu een Matilda beker dus wij besloten drinken te halen. $10,- each please, haha grappenmaker. Uiteindelijk was dit doordat je je beker gratis kon vullen, refill, lekker Amerikaans. Als echte Nederlanders die wij zijn hebben wij onze beker twee keer gevuld, want ja hallo we hebben er tien dollar voor betaald. 

Dit keer heb ik niet gehuild, wel bijna maar bijna is dus niet, yeah for Renée — proud. Het moment dat de show begon besefte ik mezelf dat ik alle liedjes van de show al kende doordat ik dit honderd keer had geluisterd, hoera voor alles mee kunnen zingen. De show was zo onwijs goed, alle acteurs waren ontzettend goed, ik ben verliefd. Het was zo anders als the Lion King, dit was zoveel meer musical musical en lekker overdreven maar alle twee was geweldig en kan je eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Ik ben onwijs blij dat ik de kans heb gehad om deze show te zien. 

Liefs, Renée


Als je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kunt hier een GRATIS brochure aanvragen waarin alle informatie staat. Je mag mij tuurlijk ook alles vragen, just call me. Nee dat is een grapje, maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde. Feel free to ask me anything.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.