10.24.2016 • my fifth week in NYC

vrijdag 28 oktober 2016

Deze week was niet zo heel erg eventful, eigenlijk bestond deze week vooral uit school en oké ik heb wel twee hele leuke dingen gedaan. Het is eigenlijk wel grappig maar ook gek tegelijkertijd dat wannneer ik twee dingen doe in een week naast school het voelt als een niet zo eventful week. Alsof ik in Nederland elke dag iets na school doe, I don't thinks so. Het zijn in NYC geeft mij toch wel het gevoel dat ik meer van de stad moet gaan zien dan dat ik tot nu toe heb gedaan maar als ik kan vertellen dat ik afgelopen week naar de musical Matilda (gratis!!) ben geweest en naar Manhattan ben geweest om naar het MoMa te gaan mag ik mij toch wel een gelukkig mens prijzen denk ik. 

Ik ben hier een half jaar, dat betekend volgens mij dat ik onwijs veel tijd heb om alles te zien, veel tijd dat snel voorbij gaat en waar ik mij niet op moet verkijken maar het is niet zo dat ik nu al alles moet gezien hebben. 

______________________________________


Dinsdag ging ik dus met Elianne naar de musical Matilda, helemaal gratis en voor niks thanks to Ted! Ik heb een apart artikel over de musical geschreven dus als je wilt weten hoe het was kan je (hier) klikken, yeah. Omdat wij iets te vroeg in Manhattan waren besloten wij eerst nog even wat foto's te maken, hallo cliché foto met de vlag hier boven, maar goed hoe cliché het ook is, ik moest en zou zo'n foto hebben. Het weer is hier trouwens net zo wisselvallig als in Nederland, we konden weer zonder jas naar buiten want het was weer even dik in de twintig graden, hoera voor dit aparte land. 

Tot zaterdag heb ik oprecht naast school niet zoveel gedaan, we hebben the Fosters gekeken, want het zal weer eens niet zo zijn. Ik voelde mij deze week niet zo heel fit, moe en nog meer moeheid was erg aanwezig dus het was ook wel goed zo dat ik niet zoveel heb gedaan. 

Voor zaterdag stond MoMa (Museum of Modern art) op de planning, het weer was ontzettend stom, regen en nog meer regen dus het was een goed idee om naar het museum te gaan. Op het begin leek het museum een beetje tegen te vallen maar uiteindelijk hebben wij op verdieping vier twee uur gespendeerd, vooral om foto's te maken maar dat is even een bijzaak. Bas vond de dag met ons ook ontzettend vermakelijk denk ik, hij was een soort van personal assistent, hij hield de hele tijd onze jassen en tassen vast want als die op de grond lagen kwam er een fijne beer van een beveiliger om ons te vertellen dat wij het moesten opruimen. Ook weet ik niet zo goed of de andere bezoekers het nou echt leuk vonden dat wij er waren omdat wij voor een kunstwerk gingen staan om te fotograferen maaar wij hebben hier een beetje lak aan gekregen. Het museum vond ik persoonlijk niet onwijs interessant maar ik ben wel blij dat ik het gezien heb.

Ik hou van kunst, juist omdat het allemaal voor iedereen iets anders kan betekenen, ik hou ervan dat dat kan en mag.

Voor zondag stond eigenlijk op de planning om te gaan eten bij de Cheese Factory maar aangezien ik mij weer eens helemaal dood voelde gaan we dit een andere keer doen, snel dat beloof ik Bas.


Hey Renée, weer lekker belachelijk veel foto's, ja ja ja dat weet ik sorry maar foto's laten naar mijn mening zoveel meer zien dan mijn woorden op het internet dus daarom deel ik graag al mijn foto's. Aankomende week word het vooral allemaal Halloween dingen en daar heb ik onwijs veel zin in, denk ik. Misschien weet ik dat nog niet helemaal zeker, maar ik ben in Amerika dus ik kan er niet omheen ben ik van mening.

Liefs, Renée


Als je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kunt hier een GRATIS brochure aanvragen waarin alle informatie staat. Je mag mij tuurlijk ook alles vragen, just call me. Nee dat is een grapje, maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde. Feel free to ask me anything.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.