outfit • golden hour, yellow jacket and the Brooklyn Bridge

vrijdag 7 oktober 2016 Brooklyn Bridge, New York, NY 10038, Verenigde Staten

Na een aantal uur op de Brooklyn Bridge te hebben gestaan, rond gelopen te hebben in een uitgestorven deel van Brooklyn, mijn eerste acai bowl te hebben gegeten en ons hebben omgekleed bij een aantal struiken waren wij op het perfecte moment op de perfecte plek. Met het uitzicht op de skyline, veel mensen die naar ons keken en de perfecte golden hour waren Elianne en ik schaamteloos aan het poseren voor de foto. Het uitzicht was prachtig, de zon viel prachtig op de gebouwen waardoor het een magisch beeld was. Het besef dat je in New York bent is op dit soort momenten sterk aanwezig, momenten dat je alleen maar met een lach op je gezicht kunt rond lopen.

Daar sta ik dan met mijn Hollandse nuchterheid te poseren op een locatie waar je u tegen zegt. Wat de eerste paar minuten nog ongemakkelijk voelde voelt nu al iets heel leuks. Welke mensen die naar mij kijken? die honderd toeristen die daar zitten, well I actually don't care. Ik zie ze toch nooit meer en anders maar wel. Het uitzicht waar ik een paar maanden geleden nog over droomde zie ik nu gewoon een uur lang met mijn eigen ogen. Het is prachtig en doordat het golden hour is is het allemaal alleen nog maar magischer dan het al is. 

Samen met Elianne breng ik deze onverwachte dag door, ik had geen beter persoon om mij heen kunnen wensen. Tijdens de les kwam zij met het idee om vandaag te gaan, even twijfelde ik want erg wakker was ik niet maar nadat ik instemde vertrokken wij meteen naar de kamer, pakte een koffer met wat kleding, de camera en vertrokken met de trein naar de Brooklyn Bridge. We hadden geen betere dag uit kunnen kiezen want deze locatie met dit licht is te mooi, plus het was de afgelopen dagen in New York onwijs koud en een dag als deze (twintig graden, welkom in het nieuwe Spanje) leek er niet meer te komen. 

Voor herhaling vatbaar, dus binnenkort, wanneer weet ik niet maar er komen zeker meer van dit soort foto's en artikelen! 

Liefs, Renée 
Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.