11.07.2016 • my seventh week in NYC

maandag 7 november 2016

Datum van de dag: zondag twintig november, tijdstip: veertien : negenendertig. Ik dacht laat ik eens mijn blog bijwerken. Het is ondertussen al twintig dagen geleden dat ik mijn laatste artikel heb geschreven. We zijn drie weken verder en ik vond het wel weer even tijd om jullie te updaten. Goed week zeven, dat is waar we zijn geëindigd. 

Maandag was het de 31e van oktober, dat betekend hier in Amerika - HALLOWEEN. Na mijn Halloween weekend was ik eigenlijk niks meer van plan te doen maar rond drie uur besloten wij toch met andere mensen mee te gaan naar de stad om te kijken naar de parade. Even snel nep bloed op mijn hoofd, mensen werden snel geschminkt door Charissa en gaan met die banana. Op naar Manhattan.


__________________________________________


Ik moet eerlijk bekennen dat deze hele parade mij een beetje tegen viel. Ik had er onwijs veel van verwacht maar het waren hooguit vijf parade karren en vooral heel veel mensen die er gewoon leuk liepen. Leuk om mee gemaakt te hebben maar het was niet echt iets speciaals. Wat ik wel onwijs gek vond om mee te maken was de drukte. Wij gingen terug naar de subway en kwamen vast te zitten in een mensen massa, dat was wel even vreemd. Uiteindelijk behalve een paar agressieve mensen viel het reuze mee. Ik verontschuldigde mij aan iemand omdat ik tegen die persoon aangeduwd werd waarop hij rustig reageerde dat het niet uitmaakte omdat het niet mijn schuld was. Er zijn dus ook normale mensen hier. 
Tot vrijdag was mijn week niet zo bijzonder. Na school spendeerde wij onze tijd vooral weer met de serie die wij op het moment aan het kijken zijn. Hallo seizoen twee van One upon a Time. Vrijdag gingen wij naar Palisades, elke keer als ik er kom vind ik het nog steeds onwijs gek hoe mega dit winkelcentrum is. Het schijnt één van de grootste van Amerika te zijn. 

Zaterdag stond the light the night walk op de planning. Wij gingen hier vrijwilligerswerk doen, een onwijs leuke mogelijkheid om meer ervaring op te doen. De light the night walk is een soort van loop voor het doel Leukemia & Lymphoma Society (LLS) waarbij geld wordt verzamelt voor verder onderzoek.  Wij mochten de gele lantarens uitdelen, hoera want dit was precies de activiteit die wij wilde. Er waren drie verschillende lantarens, rood, geel en wit. Rood is voor mensen die voor support lopen, wit is voor mensen die survivors zijn en geel is voor mensen die lopen in memory of. Het was een onwijs mooie dag om mee te maken. Het is onwijs mooi om te zien dat er zoveel mensen bij elkaar komen voor het goede doel en dat je mensen hun verhaal met andere ziet delen is onwijs mooi. Een koude maar bijzondere dag.
Aan het einde van de dag werd er vuurwerk afgeschoten, wat onwijs mooi was. Er was aan het einde van de avond onwijs veel eten over waardoor wij dat mochten meenemen. Wij gingen naar huis met beide een pak van 24 flesjes water en een doos vol met chips. De hele bus zat vol met mensen en hun eten, onwijs gek en grappig tegelijkertijd. Het was een onwijs lange dag waardoor wij terug op onze kamer redelijk snel naar bed gingen. Onze nachtrust werd helaas verstoord rond 3:30 AM (lees: half vier !!!!). Het brand alarm ging af. Aangezien dit vaker afgaat hadden wij even onze twijfels of wij echt ons bed uit gingen. Na een paar seconde twijfels besloten wij toch te gaan want normaal gaat het alarm af door mensen die zo onwijs goed kunnen koken en aangezien de keuken dicht is rond deze tijd leek het ons toch slim om even uit bed te gaan. Na twintig minuten in de kou te hebben gestaan mochten wij weer naar binnen. Daar was de pret nog niet mee over want wij hebben een uur lang vervolgens een disco in onze kamer gehad omdat het brandalarm licht niet uit ging. Hallo hoofdpijn en klaar wakker lichaam.

Zondag gingen wij foto's maken in het bos achter de school en keken wij de film the Da Vinci code. Een film waar ik geen ene drol van begreep. Nou oké niet niks maar ik heb meerdere malen de gedachte what the  door mijn hoofd gekregen. Gelukkig hadden wij een Bas die het allemaal even kon uitleggen, niet dat ik het daarna wel echt begreep maar goed. Deze avond besloten wij op tijd te gaan slapen. 11 uur lagen wij in bed. Niet dat het veel zin had want om 2 uur lag ik nog steeds klaar wakker naar mijn plafond te staren. Ondanks het brandalarm was dit weer een onwijs fijne week.

Ohja, samen met Elianne ben ik begonnen te vloggen. We uploadde nu elke week sowieso een vlog. Soms alleen van ons weekend, soms van meerdere dagen en soms anders, dat kan allemaal wisselen maar als je het leuk vind om te zien hieronder is de eerste vlog te zien. 

Liefs, Renée


Als je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kunt hier een GRATIS brochure aanvragen waarin alle informatie staat. Je mag mij tuurlijk ook alles vragen, just call me. Nee dat is een grapje, maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde. Feel free to ask me anything.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.