11.14.2016 • my eighth week in NYC

maandag 14 november 2016

Deze week is alweer mijn tweede maand hier in het verre Amerika. Wat onwijs gek is maar ook onwijs fijn. Fijn dat ik mij na twee maanden ergens al zo op mijn plek voel maar ook onwijs gek omdat ik al op één derde van mijn avontuur ben. Één derde, de tijd gaat onwijs snel, nog zo iets wat onwijs dubbel is. Deze week is ook een beetje dubbel. Dinsdag was een dag die ik niet snel meer zal vergeten. De dag begon met foto's maken. In onze pauze gingen Elianne en ik met camera's en al de douche in. Voor de fotografie club hadden wij de opdracht een portret te maken in een situatie, douche is een situatie. Het klinkt allemaal heftiger dan het is. De hadden gewoon kleding aan, don't worry. Ik vind het onwijs leuk om dit soort aparte dingen te proberen.

De avond bracht ik door met Elianne en Bas, de elections kijken. Ik vind het onwijs interessant om het te zien en mee te maken. Het gene waar ik bang voor was gebeurde. Trump werd verkozen tot president. Mensen in Amerika vind ik persoonlijk nogal naïef. Onwijs veel mensen riepen dat hij niet aan de macht zou komen maar hoe langer ik in Amerika was hoe meer ik het gevoel kreeg dat Trump nog wel eens de toekomstige president zou kunnen worden. Helaas is het niet te veranderen en moet Amerika zich erbij neerleggen. 


Vrijdag was een typische eigenlijk doe ik niks maar het is wel onwijs gezellig dag. Ik heb een aantal keer met mijn broertje gefacetimed omdat het zijn zestiende verjaardag was. Mijn kleine broertje is nu gewoon zestien. Dit is zo'n dag dat ik toch wel echt even mijn familie mis. Na de les bracht ik mijn dag door met Bas en Elien. We hebben gepraat, puzzels opgelost, zijn naar de sportschool geweest en hebben de avond een film en documentaire gekeken. Zaterdag gingen we naar de stad, ik was een onwijs erge zombie. We namen de subway naar Greenwich Village. Na hier rond gelopen te hebben besloten wij richting Times Square te lopen. In Greenwich Village was onwijs veel dicht. 

We eindigde in wereld grootste Victoria's Secret winkel met op de bovenste verdieping een soort van museum. We gingen later op de avond ook naar de Trump Tower. Tijdens de elections won Hillary Clinton in NY waardoor onwijs veel mensen niet blij zijn met de uitslag. Sinds dien zijn er allemaal demonstraties bij de Trump Tower. Het was minder heftig als ik had verwacht maar het is bizar om te weten dat deze mensen al een aantal dag aan het demonstreren zijn omdat zij Trump niet als president willen. Vervolgens hebben wij gegeten in Rockefeller center, ik wist niet dat je daar kon eten maar het is onwijs mooi. Na het eten liepen wij terug naar Grand Central en namen wij de trein terug naar de campus.

Zondagochtend gingen wij naar de sportschool. Vervolgens zijn wij naar het bos gegaan om weer foto's te maken, again. Later op de dag, na het avond eten, keken wij de film Harry Potter and the Philosophers Stone. Ik hou hou van Harry Potter, de films zijn zo onwijs goed. Al bij al was het een onwijs leuke, rustige en gezellig week. 

Liefs, Renée 

Als je meer informatie wilt over EF, klik dan hier. Je kunt hier een GRATIS brochure aanvragen waarin alle informatie staat. Je mag mij tuurlijk ook alles vragen, just call me. Nee dat is een grapje, maar ik wil met alle liefde je vragen beantwoordde. Feel free to ask me anything.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.