iets over maandag

maandag 28 november 2016

Hallo maandag, het begin van een nieuwe week. Het begin van nieuwe dingen is het beste. Het is als nieuwe kansen krijgen. Een nieuwe kans om te leren, te ontdekken, het beste van jezelf laten zien en heel veel andere dingen. Ik hou van een nieuw begin en nieuwe kansen, maar ik hou niet zo heel veel van maandag. Het is de eerste dag van de week, wat betekend dat je weer serieus moet zijn. Niet dat ik een heel serieus persoon ben maar oke. Ondanks het feit dat ik maandag niet zo leuk vind, hou ik sitekem toch ergens wel van de maandag. Ik hou van een nieuw begin en nieuwe kansen krijgen. Ik hou van het feit dat je niet altijd week wat er op je te wachten staat en je het alleen kan ontdekken door het te ervaren. 

Op maandag is iedereen altijd een beetje chagerijnig. Ik hou niet van chagerijnige mensen, ookal ben ik soms zelf stiekem een beetje chagerijnig en soms kan je dat soms ook wel weg laten. Ik vind het fijnere om blije mensen om mij heen te hebben, want die maken mij blij. Misschien klinkt dat een beetje gek, maar ik hou van blije mensen. Als iemand lacht begin ik ook te lachen en ik hou van dat effect.

Ik vraag mezelf altijd af, waarom haten mensen maandag? Waarom kunnen mensen niet naar de postieve dingen van maandag kijken?

Als je je focust op het negatieve maak je het positieve kapot.Deze dagen zijn mensen zo negatief, het maakt de wereld zoveel minder mooi. Ik ben van mening dat wij mensen de wereld mooi kunnen maken door te lachen. Waarom kunnen wij ons niet focusen op de postitieve dingen? Is dat zo moeilijk? Is het niet veel leuker om aan vrolijk dingen te denken in plaats van negatieve dingen. Goed, dit was mijn gedachten van de dag. Ik denk dat wij iets positiever moeten zijn over maandag, ookal klinkt dat een beetje gek. Het is niet alsof maandag ons iets verkeerd heeft gedaan. Geef maandag een kans, het is het begin van een nieuwe week. Lach, ookal ben je niet vrolijk. Als je lacht kan het je vrolijk maken. De hele wereld ligt voor je voeten met nieuwe avonturen en kansen. Een nieuw begin om verhalen te schrijven.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.