11.28.2016 • my tenth week in NYC

maandag 28 november 2016

Na een uur slaap is het weer maandag, hallo wereld. Hallo nieuwe week. Een nieuwe week en ik ben nog steeds in New York. Ik kan nog steeds geen genoeg krijgen van New York, ondanks dat ik niet altijd in de stad ben hou ik oprecht veel van hier. Tarrytown is so cute, vooral nu kerst eraan komt en alles versiert is. Al deze lichtjes zijn zo mooi en geven een gezellig gevoel.

Normaal ga ik alleen in het weekend maar deze week ging ik op dinsdag naar de stad. Giulia, een vriendin uit Nederland, studeert op dit moment in Chicago. Ze had vakantie en was in NYC. We besloten om samen wat te eten in de stad. Giulia nam haar vriendin mee, Ruth, en ik nam Elianne mee. We gingen naar by Chloe, again. Daarna gingen we naar Bryant Park en we zijn nog heel even op Times Square geweest. Het was een onwijs een gezellig avond. Toch is het wel gek om iemand te zien vanuit Nederland. Woensdag was geen normale schooldag, we hadden page to stage dag. Een paar weken geleden hebben alle klassen een boek gekregen. Dat boek moest je lezen en er daarna een presentatie over geven. Mijn klas en ik vonden ons boek totaal niet leuk daarom besloot onze docent dat we een presentatie moesten geven over het blazen van glas en Venice. Dit zijn namelijke de twee grootste onderwerpen in het boek. Iedereen was zenuwachtig, sommige kwamen hierdoor niet eens opdagen. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij helemaal niks uitmaakte, wat best wel slecht is om te zeggen. Maar goed, daar stonden we met zeven mensen inplaats van vijftien. We hebben op het moment onze presentatie aangepast en dat werkte prima. We hebben 't gedaan en dat is het belangrijkste.

Na de presentaties hadden we een lang Thanksgiving weekend, Hello shopping with big sales.

Ons plan was om naar Palisades te gaan op donderdag en vervolgens de laatste trein naar Manhattan te nemen. Ons plan verliep iets anders als gepland. Elianne, Elien en ik gingen naar Palisades rond een uur. We gingen naar de film, Moana. OH MY GEE, wat is deze film onwijs leuk. Als je van Disney houdt raad ik je je deze film zeker aan.
Na de film moesten we nog vier uur wachten. Tegenwoordig gaan de winkels namelijk ook op Thanksgiving avond open ipv alleen op Black Friday. JCPenney was al open, we besloten hier heen te gaan en vervolgens wat te eten. Het was helemaal niet zo druk als ik verwacht had. Ik had hele scenarios in mijn hoofd van vechtende mensen, maar helaas. Het bleek onwijs makkelijk om van alles te kunnen kopen. Ik heb in de Victoria's Secret zelfs nog iets gepast.

De Victoria's Secret pakte voor mij onwijs leuk uit. Ik kocht een sportlegging en een PINK trui. Bij $75 + kreeg je een gratis tas. Deze tas moeten ze wel scannen. Hier ging het bij mij verkeerd waardoor mijn trui gratis werd. Hoera gratis trui voor mij. Ik heb heel even gedacht om het te zeggen, maar wie gaat nou zeggen dat ie $50 meer moet betalen. Ik lijk wel gek, ondanks dat het eigenlijk heel slecht is maar oke. Hierna heb ik nog Puma schoenen gekocht en een jas bij Abercrombie and Fitch. Rond tien uur waren we er wel klaar mee en besloten we terug naar de campus te gaan.
Terug op de campus besloten we een film te kijken en naar bed te gaan. Manhattan vonden we geen goed idee mee. We waren moe en hadden geen zin om nog blutter te worden. Vrijdag hebben we eigenlijk niks gedaan, zaterdag deden we de was en zondag ging we Tarrytown in om Frozen Yogurt te halen. Het was een lui weekend maar ik vond het onwijs fijn.

Liefs, Renee
Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.