12.05.2016 • my eleventh week in NYC

maandag 5 december 2016


Maandag 5 december 2016, 12:36 PM. Dat betekend dat ik blogles heb, tijdens blogles schrijf je iets voor op je blog, duh renee. Ik heb blogles twee keer in de week, maandag en woensdag. Op maandag schrijf ik altijd, maar dan ook altijd, over mijn week. Maar deze week weet ik het niet zo goed. Ik had een soort van half gebakken, heimwee. Dat is oke, mensen missen is normaal. Ik heb onwijs leuke dingen gedaan en ik had een onwijs fijn weekend. Dus laat ik maar iets daarover schrijven. Verder weet ik het eigenlijk niet, ik ben zo moe vandaag en ik voel mij een soort van "blegh". Whatever, er is niet echt een woord dat kan beschrijven hoe ik mij voel.

Oh, vandaag is het Sinterklaas, dus happy happy Sinterklaas iedereen. Ik heb echt total geen Sinterklaas gevoel. Ik zit al in de Christmas spirit. So that's enough bla bla bla.

Let's talk about the fun stuff.

 •


Laten we beginnen met dinsdag. We gingen voor het eerst naar Volleybal. Ik vond het oprecht onwijs leuk. Op het begin voelde ik mij een beetje geintimideerd, iedereen was aan het opwarmen en zag er onwijs goed uit. Wat uiteindelijk ook zo bleek te zijn, wat ergens ook wel logisch is want het is een local team dat aan het trainen is. Wij van EF mogen het eerste uur meedoen. Ondanks dat ik niet wist wat ik moest verwachten was het onwijs leuk.

En nu, let's talk about Friday. Ik ben niet naar mijn les gegaan. Sorry docent.

Elianne en ik zijn naar de stad gegaan om foto's en een video te maken voor mijn verjaardag. Het was onwijs fijn om met ze tweeen te zijn. Het was zo onwijs lang geleden dat wij echt samen samen waren. Het eerste wat we deden was, shoppen. Ik liep rond in mijn trainingsbroek omdat ik echt niet wist wat ik aan moest, slecht, slecht, slecht. Maar ik heb wel een onwijs leuke outfit gescoord, ten minste, dat is mijn mening. Vervolgens gingen we naar Party City. Hier kocht ik twee ballonnen, een zilvere een en een zilvere twee. Samen is dat, eenentwintig, hoera. Ik heb nooit nagedacht over de combinatie wind en ballonnen. The ballonnen waren zo onwijs vervelend, maar alles voor de foto en video.

Doordat ik rond liep met twee gigantische ballonnen feliciteerde iedereen mij met mijn verjaardag. Ik heb nog nooit zo veel felicitaties gehad en al helemaal niet van onbekende. Het leuke van alles, het is nog niet eens mijn verjaardag. Nadat wij foto's hadden gemaakt gingen we naar Ellen's Stardust diner, dat is een restaurant waar de bediening zingt. Het is zo onwijs schattig en leuk daar. Als je ooit in New York bent moet je hier zeker heen gaan, als je ten minste van dit concept houdt.


De volgende dag, zaterdag. We gingen naar een ijshockey wedstrijd van de New York Rangers. Het was zo onwijs gaaf om dit mee te maken. Wat het nog leuker maakte was het feit dat de Rangers wonnen met vier - twee. Het was onwijs grappig, Elianne en ik zaten in een onwijs fanatiek vak, iedereen was aan het schreeuwen. Op het begin dacht ik echt, jeetje waar ben ik nu weer in beland. Maar dit maakte het oprecht alleen maar leuker, hierdoor ervaar je het echt.
Liefs, Renee
Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.