12.12.2016 • my twelfth week in NYC

maandag 12 december 2016

Hallo maandag, hallo nieuwe week en vaarwel weekend. Deze week en vooral dit weekend was onwijs leuk. Ik ben nu officieel eenentwintig. Hallo volwassenheid, whatever that is. Het is onwijs raar om mijn verjaardag in NYC te vieren, maar het is ook onwijs gaaf. Wanneer ik ouder ben, zie een oud omaatje voor je die verhaaltjes aan haar kleinkinderen vertelt, kan ik zeggen dat ik mijn eenentwintigste verjaardag in NYC, Manhattan heb gevierd. Ik denk dat er geen beter plek is om je verjaardag te vieren.

OH en het sneeuwde (!!) op mijn verjaardag. Ik had een witte verjaardag. Ik ben hier echt nog steeds so excited over. Ik heb nog nooit sneeuw gehad op mijn verjaardag. Weer lekker het kind in mezelf naar boven halen, hoera eenentwintig jarige. Het enige wat ik nu nog hoop is dat ik een witte Kerst heb, dan is het helemaal compleet. So please please please, earth be nice and give us a white Christmas.

Let's talk about the week, yeah.


 •Maandag was niet echt interessant. We hadden het plan om de Victoria's Secret show te kijken maar helaas werkte het allemaal niet mee. Het plan viel in de soep dus we besloten een kerstfilm te kijken met pepernoten, top combinatie. De film was niet echt een geweldige film maar het was te doen. Ik hou van Kerstfilms en ze maken mij alleen nog maar meer enthousiast voor Kerst. Dinsdag. goed, ik kan mij eerlijk gezegd niet echt herinneren wat ik deze dag heb gedaan. Net als woensdag en donderdag. Naast het feit dat ik de Cambridge preparation test heb gemaakt. Ik mag het Cambridge programma volgen op C1 niveau, yeah. Oh en donderdag hebben we tijdens de fotografieclub een photo booth gemaakt, want vrijdag stond de photo booth activiteit op de planning.


Vrijdag was onwijs leuk. De photo booth activiteit pakte onwijs leuk uit. Veel mensen vonden het leuk en soms stond er zelfs een rij  mensen te wachten tot ze foto's konden maken. Zaterdag ochtend werd ik vroeg wakker. Niet heel vroeg maar ontbijt om tien uur is een soort van vroeg voor mij. Na het ontbijt gingen we naar Palisades. Samen met Bas, Elianne, Elien en Yuma ging ik bowlen. Na het bowlen, hoera voor mij want ik ben tweede geworden. Na het bowlen gingen we terug naar de campus. We deden de was en keken de Victoria's Secret show.

Rond zes uur facetimede mijn familie mij omdat ik in Nederland al jarig was. Onwijs lief want ze waren allemaal wakker gebleven tot twaalf uur zodat wij mij konden feliciteren. Zelfs mijn opa die normaal veel vroeger gaat slapen. Samen met Elianne, Bas, Elien en Iris heb ik gewacht tot twaalf uur.

Happy birthday to me, yeah. Het was onwijs fijn om zulke lieve mensen om mij heen te hebben met mijn verjaardag. We gingen rond twee uur naar bed en stonden weer op om acht uur. Lekker kort nachtje. We gingen naar Harlem naar een gospel choir. Ik was onwijs enthousiast omdat ik dit onwijs graag wilde meemaken. Helaas viel het een beetje tegen maar goed, dat mocht de pret niet drukke. We gingen vervolgens naar Manhattan. Op de planning stond dat we zouden gaan schaatsen maar het was onwijs koud, ik was onwijs moe en die combinatie is niet echt fijn. We eindige in de bioscoop.

Hallo prachtige familiefoto 

We gingen naar de film the Edge of Seventeen. Wat als een heel avontuur eindige. Tijdens de film besloot er iemand wiet te gaan roken. Dit stonk onwijs erg, wij hadden er onwijs last van. Samen met Elien besloot ik mensen van de bioscoop te zoeken. Gelukkig konden ze iets aan de lucht doen. De film was niet zo heel bijzonder. Het was een grappige film. De humor was lekker sarcastisch wat wij ook hebben waardoor het onwijs grappig was. Het feit dat films met dit soort onderwerpen worden gemaakt vind ik trouwens wel onwijs goed. Voor wie de film niks zegt, het gaat over iemand die zelfmoord wil plegen maar het wordt onwijs licht gebracht.

OH en ik vergeet bijna het leukste van mij hele verjaardag.

Het sneeuwde! Ik heb nooit eerder sneeuw op mijn verjaardag gehad. Het moment dat wij terug kwamen in Tarrytown was alles wit. We eindigde de avond met een sneeuw gevecht. Een onwijs leuke afsluiter van mijn verjaardag. Ik heb onwijs genoten, iedereen die deel van deze dag uitmaakte, dank je wel, dank je wel, dank je wel. Ik hou van jullie.

Liefs, Renee


Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.