12.19.2016 • my thirteenth week in NYC

maandag 19 december 2016

Een nieuwe week, een nieuwe blog. Hello again! Ik heb echt een onwijs leuke week gehad. Deze week was het BFF (Better Future Fair) en dat was eigenlijk oprecht leuk. Maandag tot en met woensdag waren er allemaal kleine extra activiteiten georganiseerd. De meeste hadden iets te maken met het wereld en jezelf. Ik heb mijn hand geverfd en op de muur gedrukt, ik weet niet of er voor zoiets een woord is maar hey, iedereen weet wel wat ik bedoel en zo niet denk dan even aan kleine kinderen. Ik heb samen met Elien mijn nieuwe (stiekem oude) passie gevonden, diertjes vouwen. OH en ik heb gingerbread koekje versierd. Al deze kleine activiteiten maakte de week echt onwijs leuk.

Vrijdag was het plan, niks. De avond pakte iets anders uit dan verwacht. Een heel klein beetje maar hoor. Ik stond opeens in Manhattan met het plan om naar de musical Kinky Boots te gaan. Thanks Elien, Elianne, Bas, David and Lucas voor de onwijs leuke avond. Dit soort momenten zijn echt de meest leuke momenten. Lekker onverwachts. David had mij al eerder gevraagd of ik niet naar deze musical wilde, maar ik had van iemand gehoord dat het geen leuke show was. Achteraf ben ik zo onwijs blij dat ik er heen ben geweest want hallelujah wat is dit een onwijs leuke show.

Oh en aan het eind hebben we Todrick Hall ontmoet, for five seconds, but we met him. Hij is zo onwijs goed.

 •

Zaterdag werd ik wakker en de wereld was wit. Maar echt wit. Niet zoals alle andere keren, een beetje half gebakken. Nee dit keer was het echt wit wit. Ik wilde onwijs graag een sneeuw gevecht houden en een sneeuwpop maken maar aangezien de kachels in ons gebouw stuk waren heb ik dat maar niet gedaan. Opwarming was totaal niet mogelijk namelijk. Na het ontbijt vertrok ik samen met Bas naar de trein. Samen gingen we naar JFK om zijn moeder op te halen van het vliegveld. Onderweg hebben we het echt onwijs gezellig had. Oude verhalen vertellen, mensen bekijken en ga zo maar door.


Eenmaal terug op de campus heb ik eigenlijk helemaal niks gedaan. Ik facetimede mijn opa en oma, voor een half uur of iets en vervolgens heb ik soort van mijn tijd weggegooid door niks te doen. Soms weet je gewoon echt even niet wat je moet doen. Later de avond maakte mijn roommate iets wat heel bekent is in haar land. Het was een soort van brood, ik kan je wel gaan uitleggen wat het is maar je gaat het toch niet begrijpen. Laten we het houden op een soort van pitabroodje van maisdeeg. Combinatie van een pitabroodje en popcorn. Het was oprecht lekker.

Ik keek onwijs uit naar zondag. We hadden gereserveerd voor de film. Hello Collateral Beauty. Hello tranen. Deze film is onwijs goed. Ik heb oprecht gehuild en gelukkig was ik niet de enige. Maar als je van iets meer serieuze verhalen houdt en van Will Smith moet je zeker weten naar deze film gaan. Na de film gingen we op kadootjes jacht, zaten in de meest enge taxi en vervolgens op de campus deden we niet zo veel. Na het eten kwam Bas weer terug van zijn weekend met zijn moeder. Hij had stroopwafels bij zich, als je iets niet meer kan eten ga je het echt missen. Bas en ik hebben vervolgens tot half een het nieuwe Mario spel gespeeld. Oh wat is dat spel frustrerend als het niet werkt zoals je wilt. De avond heb ik vervolgens bijna niet geslapen, hoera. Maar goed het is nu maandag, nieuwe week, nieuwe kansen en,

ALMOST CHRISTMAS!
Liefs, Renee

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.