dear | I

vrijdag 23 december 2016

Dear new, 

Eigenlijk heb ik een onwijs dubbel gevoel bij je, aan de ene kant vind ik je onwijs vervelend en aan de andere kant vind ik je onwijs fijn. Je brengt zoveel plezier, spanning en onzekerheid met je mee. Wat allemaal juist alleen maar goed is maar ook eng. Dat is het, je bent eng. Is dat raar om je eng te noemen? Ik zou het niet fijn vinden om eng genoemd te worden eigenlijk. Maar goed je kan toch niet antwoordde dus wat maakt het eigenlijk ook uit.

Nieuwe dingen zijn vaak spannend en leuk. Een nieuwe start, alles uitproberen, je eigen draai eraan kunnen geven. Het ligt er maar net aan wat dat nieuwe is. New York was op het begin onwijs eng maar te gelijke tijd ook onwijs leuk. Het was een soort van nieuwe start waar ik alles kon uitproberen en uitzoeken op de manier die ik zelf wilde. Ik wist dat ik hier zoveel kon leren en zoveel nieuwe mensen kon leren kennen, het enige wat ik hoefde te doen was mezelf hiervoor open te stellen en dingen proberen. 

Soms kunnen dingen eng lijken en je ergens onzeker laten voelen omdat het nieuw is. Juist dan moet je er voor gaan, want juist als je je zo voelt is het het waard om te proberen. Je kan er alleen maar sterker uit komen. 

Een nieuwe start, een nieuw uitprobeersel. Een nieuw hoofdstuk op mijn blog. Ik weet niet hoe het gaat uitpakken. Er komen er in ieder geval een aantal dear artikelen - de eerste vier staan al ingepland. Of ik er daarna mee verder ga zien we dan wel, maar nieuwe dingen proberen is nog nooit iemand slecht uitgekomen, op deze manier dan. 

Iemand, kuch kuch hallo mamma, zei afgelopen week dat ik weer eens lekker veel met mijn blog deed. Ik riep meteen dat het er allemaal aankomt maar duh, ook ik weet dat ze gelijk heeft. Ook riep ik als tegen argument dat het eigenlijk alleen maar betekend dat ik het onwijs leuk hier heb, wat zeker waar is. Maar toch mis ik mijn creativiteit. Dus, ik ben achter mijn laptop gaan zitten, hi! 

Ik ben ideeën gaan opschrijven en kwam hierop uit. Brieven schrijven, aan wat of wie dat is elke keer maar weer een verassing. Ik hou van schrijven en vooral van brieven. Vaak aan dingen maar eigenlijk aan alles en iedereen. 

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.