favorietjes in mijn huis

woensdag 22 januari 2020
Na twee maanden durf ik eindelijk te zeggen dat mn huisje redelijk ready begint te raken. Is dit een goede zin, geen idee, but i don’t care. Ik denk dat voor mijn mn huisje nooit af is. Er zijn zoveel dingen die ik wil. Maar of het past niet bij elkaar, of ik heb er nu geen geld voor of ik weet niet zo goed hoe ik iets wil. Ik begin nu redelijk m’n draai te vinden en begin alleen wonen ook steeds heerlijker worden. 

Ik had niet verwacht dat ik het zo snel heerlijk zou vinden. Ik ben echt een familie persoon en ik hou zoveel van mn moeder dat ik echt had verwacht dat ik het heel moeilijk zou krijgen. Altijd leuk als je dit zegt en dan bedenkt, ik ben 24 (ik was 23 toen ik uit huis ging). 


Dit is echt mijn trots. Al voordat ik uit huis ging wist ik dat ik dit wilde, althans. Ik wilde deze kast maar dan vast aan het plafond. Helaas werkte dat niet met mijn huis ivm de vloerverwarming, maar dit werkte uiteindelijk ook helemaal prima. Als je mijn huis binnenkomt is dit ook meteen iets wat je ziet, al gaat zo iets natuurlijk al snel in een studio. Juist omdat ik in een studio woon wilde ik iets als deze kast om mijn “woon gedeelte” en “slaap gedeelte” uit elkaar te houden. Ik hou er ook totaal niet van als iemand binnenkomt en op je bed gaat zitten. Echt een no go voor mij. 


Ik houd van persoonlijke dingetjes in mijn huisje, het is namelijk toch mijn huisje. In samenwerking met fotofabriek mocht ik een canvas uitzoeken. Ik wist meteen een mooie foto die ik hiervoor wilde gebruiken. Deze foto van mij en mijn mama is genomen in Venetië, een van mijn favoriete stedentripjes die ik heb gemaakt met mijn moeder en broertje. 

Even over fotofabriek, ik heb al eerder eens een samenwerking gehad, toen mocht ik een mooi fotoboek maken die je HIER kunt zien. Dank je wel fotofabriek voor dit mooie canvas, ik ben er onwijs blij mee en zoals altijd onwijs goede service en kwaliteit. Zeker ook een aanrader als je een leuk persoonlijk cadeautje zoekt. 

Die is een van mn favoriete plekjes in mijn studio. De New York poster heb ik van een lief vriendinnetje gehad voor m’n verjaardag en kerst. New York heeft voor mijn zo’n speciale betekenis door de studie die ik hier gevolgd heb natuurlijk. Verder staan mn sieraden op mijn kast, een olifanten beeldje die ik van mijn oma heb gekregen en een plant die ik van een ander lief vriendinnetje heb gekregen als house warming cadeautje. Zoveel lieve mensen heb ik om mij heen. Dit is het eerste wat ik zie als ik wakker word en dit maakt mij altijd zo vrolijk. 


Last but not least, mijn uitzicht. Hier ben ik zo, zo blij mee. Soms slaap ik zelfs met mijn gordijnen open, heerlijk om dit te zien. Oh, en met oud & nieuwe had ik ook onwijs mooi uitzicht, altijd fijn zo hoog wonen. Het enige nadeel? Dat je meer huur betaald ivm je uitzicht en de lift die je elke dag moet nemen. Ja, ik ben echt een trap persoon maar elke dag meer dan vijftien hoog met de trap te moeten lopen pas ik voor. deze girl is oprecht heel gelukkig hier. Ik had nooit verwacht dat ik mij zo thuis zou voelen in Den Haag.
but I do, Gelukkig. 

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.