over mij

Hey! Ik ben Renée, éénentwintig jarige, perfectionistische, schrijvende, rommelige, super chaotische, theedrinkende, examen theater studente uit Noord-Holland. Houdt van muziek, films, boeken, mensen met een passie, creativiteit, bakken, fotograferen, meningen, verhalen, reizen en theater. Angstig voor vrachtwagens, insecten en donker. Ik ben een familie mens en een toekomstige studente in new york city, yes ik ben iets te excited.

Het liefst zou ik elk probleem in de wereld op willen kunnen lossen, iedereen kunnen helpen met alles en de hele wereld rondreizen, dat laatste laat mijn bankrekening niet helemaal toe. Ik ben een perfect voorbeeld van iemand die van alles tegelijkertijd wilt doen maar ook ik ben erachter gekomen dat dit totaal niet mogelijk is. Ik heb een mening over alles die ik graag deel, ik ben een flapuit, maar dit is wel één van de grootste redenen waarom ik mijn blog ben begonnen.

Verder ben ik ook maar een tiener, wacht ben ik dat nog (?), die het leven probeert uit te zoeken en haar eigen weg probeert te vinden. Zoals iedereen val ik en probeer ik daarna weer op te staan. Ik ben van mening dat alles wat onmogelijk lijkt mogelijk is, want je bereikt het onmogelijke als jij gelooft dat het mogelijk is.


Als je nog iets wilt weten mag je altijd contact met mij opnemen.

L  I  E  F  S  !

Een reactie posten

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.